Tiedän hyvin sen, että se jääkaappi ei täyty itsestään. Ei oo näkyny myöskään äitiä ruokakassien kanssa sitä täyttämässä, ainakaan ihan lähiaikoina. Eli ihan itse pitäisi hilata oma takapuoli ja lompakko kauppaan, kerätä hyllyistä ruoka ja maksaa se ja kantaa kotiin.

Mutta missähän välissä?

Töiden suhteen on tällä viikolla ollut jokseenkin hyvä tilanne, vaan yhtenä päivänä tein ylitunteja ja tein päivävuoroja joten ehdin myös harrastaa vähän muutakin elämää. Mutta sitä onkin sitten ollut sillä mitalla ettei ole ehtinyt tai jaksanut enää lähteä kauppaan kaiken tämän jälkeen.

Toki asun isossa kaupungissa, jossa on myös 24hSale-kauppoja, joista sais vaikka keskiyöllä täytettyä ruokakaappeja. Mutta ihan periaatteesta en käy näissä pikkukaupoissa, koska ne on aina tuplasti kalliimpia kuin isot marketit. Jos oikeasti ihan pahin tilanne olisi, tietysti sitten. Vaihtoehtona on tietysti käydä hakemassa jotain nopeaa, kuten pitsaa tai hampparia jostakin, mutta laiskuus iskee eikä jaksa lähteä enää ulos saati auton rattiin. Äskeisellä kotimatkalla töistä ei tietenkään voinut pysähtyä matkan varrelle.... Plus noutoruoka on myös aina kallista.. Mutta tälläkin hetkellä, vaikka minusta tuntuu ettei kaapissa ole mitään ruokaa, sieltä oikeasti löytyy vaikka mitä.

Kuten pastaa kaks täyttä pussia, kastikepurkki ja paketti jauhelihaa. Mutta viimeksi mainittu pitäisi ensin sulattaa ja sitten ruoka oikeasti valmistaa. Ei pysty.

Kaapista löytyy myös puurohiutaleita puoli kiloa, mutta ei pysty koska söin jo eilen. Myös muroja löytyy kokonainen paketti, mutta koska se ei täytä tarpeeksi, se on off-limits. Siihen olen tyytyväinen, että leipää on vielä huomisaamulle ja leivänpäällisiä runsaasti. Mutta niin, jos syön ne nyt, niin mitä sitten huomenaamuna syön??

Nälkä on jo kova, lounaalla kävin puoli kahdeltatoista ja kello on nyt kohta yhdeksän. Välissä olen syönyt vähän karkkia, yhen leivän ja alle puolikkaan mandariinin. Oho hups. Oma vika, mutta minkäs teet. Ehkä alan paistelemaan ranskalaisia ja sitten syön siihen päälle kulhollisen muroja. Joo.